Minőség irányítási vezető/ Quality Manager

Keressük munkatársunkat a vállalat által élelmiszer-előállító tevékenységének szakmai felügyeletére, az élelmiszer-előállítási  tevékenységre vonatkozó jogszabályoknak és szakmai szabályoknak való folyamatos megfelelés biztosítására.

Főbb feladatkörök és feladatok:  

  • az élelmiszergyártási technológia szakmai felügyelete
  • az élelmiszergyártási folyamatok felülvizsgálata, a folyamatok fejlesztése szakmai javaslatok megfogalmazása
  • HACCP rendszer működtetésének folyamatos szakmai felügyelete, fejlesztése, működtetése
  • belső auditori feladatok elvégzése
  • minőség-ellenőrzés felügyelete mérési minták szakszerű vizsgálata, értékelése, szükséges intézkedések kidolgozása
  • minőségbiztosítás követelményei szerinti feladatok ellátása, szükséges változtatások kidolgozása, kiépítése, visszaellenőrzése
  • minőségirányítás tevékenységére vonatkozó belső és külső előírások (szabályzatok, jogszabályok) betartása és betartatása
  • laboreszközök, műszerek használata, kalibrálások biztosítása, javaslattétel új eszközök beszerzésére, labor fejlesztésre
  • a vonatkozó jogszabályi előírásoknak való folyamatos megfelelés biztosítása
  • minőségellenőr munkájának koordinálása és ellenőrzése, szükség esetén helyettesítése
  • mérési eredmények dokumentálásának ellenőrzése, szükség szerint új ellenőrzése, statisztikák bevezetése
  • higiéniai előírások, folyamatok felülvizsgálata, javaslattétel a módosításokra; elfogadott változtatások dokumentálása, kiépítése, folyamatos felügyelete, betartatása
  • vonatkozó törvényi előírások nyomon követése és erről a vezetők tájékoztatása
  • veszélyes anyagok biztonsági adatlapjainak kezelése, elemzése
  • késztermékkel kapcsolatos vevőreklamációk kivizsgálása, labor vizsgálatok elvégzésének elemzése, szükséges intézkedések kidolgozása, dokumentálása, felügyelete
  • a víz gyártás és a szerviz osztálynál javaslattétel új technológiák bevezetésére a megfelelő mikrobiológiai elvárások érdekében
  • új minőségirányítási rendszereknek való megfelelés kiépítése
  • minőségi szabványok és vállalati minőségi célok előkészítése és megvalósítása az adott területen
  • részvétel az alárendelt belső laboratórium laboratóriumközi jártassági vizsgálatain
  • A vállalat stratégiájának megfelelő ISO szabványok szerinti irányítási rendszerek bevezetése, karbantartása, pl. FSSC22000 rendszer, QMS
  • új projektekben (minőségirányítási szempontok alapján) való közreműködés
  • szükség szerint új hatékonyabb vegyszerek felkutatásában való aktív közreműködés
  • a feladatkörhöz kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása
  • vidéki depók havi rendszerességű látogatása

Felelős:  

  • élelmiszergyártási technológia szakmai megfelelőségéért
  • HACCP rendszer működtetéséért
  • vízkezelő berendezések és palackozó gépsor HACCP előírásoknak való megfeleléséért
  • vonatkozó jogszabályi megfelelőség biztosításáért különösen az előállított víz vonatkozó jogszabályoknak és szakmai szabályoknak való folyamatos megfelelésért
  • folyamatos minőség-ellenőrzés biztosításáért
  • megfelelő mikrobiológiai paraméterek betartásáért

Teljesítménymutatók: 

  • megfelelő minőség termék előállításának biztosítása
  • HACCP előírások betartása, betartatása, sikeres auditokra való felkészülés
  • szükséges dokumentációk naprakész vezetése

Napi jelentési feladatok: 

  • Személyesen, telefonon illetve e-mailen történő kapcsolattartás a közvetlen felettessel
  • A közvetlen felettes által kért dokumentumok, jelentések, riportok pontos elkészítése és határidőben történő átadása.

Szükséges iskolai végzettség, képzettség, szakmai gyakorlat: 

  • felsőfokú szakirányú végzettség: mesterképzési szakon szerzett szakirányú élelmiszermérnöki vagy élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök vagy élelmiszer bio-technológus vagy élelmiszer minősítő és egészségvédő bio-mérnök diploma
  • legalább egy éves, hasonló tevékenységi területen szerzett szakmai gyakorlat
  • legalább középfokú angol nyelvtudás
  • „B” kategóriás jogosítvány
  • HACCP rendszer ismerete
  • Gyártó cégnél, minőségbiztosítási területen szerzett vezetői tapasztalat
  • jó problémamegoldó és kommunikációs képesség
  • nagyfokú precizitás
  • komplex problémák egyszerű formában való átadásának képessége
  • együttműködésre való hajlandóság
  • visszajelzés adásának képessége
  • MS Office programok magabiztos használata (Word, Excel, Outlook)

A munkakör betöltője köteles felettese, illetve a munkáltató jogszerű utasítása alapján további olyan feladatokat is teljesíteni, amelyek jellegüknél fogva a feladatköréhez közvetlenül kapcsolódnak.  Jelen munkaköri leírás kötelező érvénnyel rögzíti a munkavégzés szabályait, és a munkaszerződés elválaszthatatlan melléklete. A munkaköri leírásban foglaltakat tudomásul veszem, és betartásért felelősséget vállalok. 

Culligan Hungary Kft.

Több mint 20 éve kínálunk vízszolgáltatásokat Magyarországon leányvállalataink révén. 260 munkatársunkkal a palackozott víz és a felhasználási helyi (POU) vízadagoló rendszerek és szolgáltatások piacvezetői vagyunk. A csoport különféle hidratációs megoldásokkal (ballonos víz) bővült, de vezető POU termékünk környezetbarát és költséghatékony megoldás milliók számára világszerte, alternatívát nyújtva a kis műanyag palackokban árusított vízhez képest.
Értékeljük az ügyfélközpontú gondolkodást, a családias légkört, a sokszínűséget és az egyenlőséget. Elkötelezettek vagyunk az innováció iránt, és ösztönözzük csapattagjainkat a helyes döntések meghozatalára. Arra törekszünk, hogy következetesen kiemelkedő eredményeket nyújtsunk; magasra törünk, és betartjuk, amit ígérünk.

Csatlakozz csapatunkhoz!

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

    Adataim megadásával kijelentem, hogy elolvastam az adatvédelmi szabályzatot*.